Wachtwoord vergeten?


Je wachtwoord vergeten? Geen probleem, vul in onderstaand formulier uw email adres in en we sturen u een nieuw wachtwoord op

Of

Dag van de logopedie - Rekenbeesten

Naar aanleiding van de Europese dag van de Logopedie hebben we met MTRL dit rekenspel ontwikkeld. 'Rekenbeesten' kun je geheel gratis downloaden. De pdf werd geüpdatet en bevat nu ook het minteken.

€ 0.00

Lectrr articulatie r poster

Deze prachtige poster werd ontworpen door niemand minder dan de cartoon grootmeester Lectrr. De poster vormt een mooie aanvulling bij de andere Logopedia posters als die van Hermini of de leesposter.

€ 0.00

Affiche voorzorgsmaatregelen logopedie (op basis van de affiche van Vlaanderen)

Er kwam vraag naar een affiche met voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van het corona-virus specifiek op maat van de logopedie. Daarom hebben wij dit ontwikkeld op basis van de affiche van Vlaanderen. Voel je vrij om dit in je praktijk uit te hangen.

€ 0.00

gratis download: kaartenset met tafels 6,7,8,9

gratis download: Sprinkelspel kaartenset met de tafels van 6, 7, 8 en 9

€ 0.00

Kampbriefje 3e - ...

Voor de kindjes die al iets beter kunnen schrijven en vooral lezen, hebben we dit kampbriefje gemaakt.

€ 0.00

Kampbriefje 1-2e leerjaar

Vertrekken jouw patiëntjes binnenkort op kamp maar is een brief schrijven nog een grote uitdaging? Geef hen dan een kampbriefje mee.

€ 0.00

GRATIS POSTER (download hier de pdf-file, design by Hermini)

€ 0.00

WhisperPhone junior

De WhisperPhone is een akoestische hoofdtelefoon, waarmee kinderen duidelijker horen, als ze leren lezen, voor spelling, bij articulatie en de ontwikkeling van het taalproces. Klik voor meer informatie en hoe je de WhisperPhone kan inzetten binnen de logopedische praktijk.

€ 17.99

Time Timer pocket

De Time Timer Pocket is de kleinste Time Timer, waardoor deze geschikt is voor individueel gebruik. Afmeting: 7,5×7,5 cm

€ 42.90

POSTER HERMINI (A3 formaat)

€ 5.00

POSTER LECTRR (A3 formaat)

€ 5.00

Cspinner (Lynd creation)

Lynd creation maakte deze lading Cspinners speciaal voor MTRL. Je krijgt de klassieke Cspinner met de pijl, een vierde schijf én een tiende schijf. Met de drie dubbelzijdige inlays kun je héél wat spelletjes een pak leuker maken. Bovendien vind je het inlay sjabloon ook in Therapedia (en Therapedia Pro)! Deze inlays krijg je bij de MTRL Cspinner: 1) persoonlijke voornaamwoorden 2) (kleuren)dobbelsteen 1 tot 6 3) spelkaart met bom, plus- en minpunten 4) cijfers met kleuren 1 tot 10 5) emoties met vormen 6) vier abstracte symbolen in verschillende hoeveelheden

€ 17.90

OverSTEM: digitale bundel + spelborden

OverSTEM is een complete werkbundel (+200 pagina's) voor stemproblemen gericht op kinderen. De bundel bevat instructiebladen en oefenmateriaal voor allerlei methodes en leuke stevige spelborden om je therapie reuzeleuk te maken. Elk onderdeel is uitgewerkt van instructie tot generalisatie! De bundel bevat o.a. hoofdstukken over stemhygiëne, houding en spanning, ademhaling, technieken om een goed stemgeluid uit te lokken, steminzet, stembereik en verstaanbaarheid, communicatieve vaardigheden, woordenlijsten ... Reserveer nu alvast jouw exemplaar! De digitale bundel kunt u downloaden en de spelborden worden u toegestuurd van zodra ze beschikbaar zijn (vermoedelijk eind april).

€ 70.00

Het Sprinkelspel kaartenset: spelling: verdubbelen en verenkelen (minimale paren)

32 oefenkaarten met minimale paren verdubbelen en verenkelen en een red revealkaart waarmee je het woordbeeld zichtbaar maakt. Naast de kaarten krijg je via je dashboard ook therapiesuggesties.

€ 8.95

Het Sprinkelspel kaartenset: spelling: verlengingsregel d/t

32 oefenkaarten met meervouden in oplopende moeilijkheid (één- en meerlettergrepige woorden) en een red revealkaart waarmee je het woordbeeld zichtbaar maakt. Naast de kaarten krijg je via je dashboard ook therapiesuggesties.

€ 8.95

Het Sprinkelspel kaartenset: morfosyntaxis - meervouden

32 oefenkaarten met meervouden in oplopende moeilijkheid en een red revealkaart waarmee je het woordbeeld zichtbaar maakt. Naast de kaarten krijg je via je dashboard ook therapiesuggesties.

€ 8.95

Het Sprinkelspel kaartenset: articulatie: s initiaal

32 oefenkaarten met doelwoorden s initiaal. Naast de kaarten krijg je via je dashboard ook therapiesuggesties.

€ 8.95

Logopediepakket

  • 60 milestone kaarten (5 kaarten per ontwerp)
  • 25 afsprakenkaartjes
  • 30 dikkeduimkaarten (10 per ontwerp)
  • 10 stickervellen (in totaal 560 stickers)

€ 25.00

Het Sprinkelspel kaartenset: articulatie: r initiaal

32 oefenkaarten met doelwoorden r initiaal. Naast de kaarten krijg je via je dashboard ook therapiesuggesties. 12 kaarten kunnen gecombineerd worden met de r-dobbelstenen om het oefenplezier nog te vergroten.

€ 8.95

Het Sprinkelspel kaartenset: morfosyntaxis: congruentie onderwerp-werkwoord

4 kaarten met persoonlijke voornaamwoorden 28 kaarten met werkwoorden Naast de kaarten krijg je ook via je dashboard een pdf met therapiesuggesties, zodat je onmiddellijk aan de slag kan.

€ 8.95

Het Sprinkelspel kaartenset: myo

Kaartenset met 32 oefenkaarten voor myofunctionele therapie. Naast de kaarten krijg je ook uitgebreide info over de oefeningen evenals video's van de meest courante oefeningen.

€ 8.95

Het Sprinkelspel

Het Sprinkelspel is een lekker leerrijk bordspel dat speciaal voor de logopedische praktijk werd ontwikkeld. Het bevat naast alle benodigdheden voor het basisspel ook 2 kaartensets naar keuze. Met andere woorden van de 7 sets die nu reeds beschikbaar zijn, mag je er 2 uitkiezen!

€ 54.95

Leesdobbelsteen

Het is altijd leuk om een dobbelsteen te laten beslissen hoe er gelezen moet worden. De leesdobbelsteen maakt lezen onvoorspelbaar leuk!

€ 5.50

Leesplezierbox

Lezen is gewoon heel erg leuk. Kinderen dit te laten ondervinden, dat is de missie van de Leesplezierbox van MTRL. De Leesplezierbox van MTRL wil kinderen laten ondervinden dat lezen gewoon heel erg leuk is! De box bevat verschillende tools en hulpmiddelen om het leesplezier te vergroten, zoals een leesmeter, die de progressie in een boek markeert of de vijfvingertest, die kinderen helpt om te beoordelen of het gekozen boek niet te moeilijk is. Ook leuke brillen, maskers, wiebeloogjes en een echte leesdobbelsteen houden regelmatig lezen interessant! Daarnaast vind je in de box ook materialen terug om met ouders mee te geven of de praktijkruimte mee op te vrolijken. De werkblaadjes die deze box bevat, worden bovendien ook digitaal aangeleverd (via het Logopedia dashboard), zodat je die gemakkelijk zelf kunt afdrukken en meegeven. Zo is blijvend leesplezier verzekerd!

€ 47.95

Th-bundel

De Th-bundel van MTRL is een stapsgewijs programma van ruim 150 pagina's om de woorden met th aan te brengen en in te oefenen. Het is een digitale bundel, die in pdf aangeleverd wordt.

€ 25.00

R-bundel pakket

Het R-bundel pakket bevat de digitale R-bundel en de R-dobbelstenen.

€ 85.00

R-bundel dobbelstenen

€ 22.00

R-bundel

De R-bundel van MTRL is een stapsgewijs programma van ruim 300 pagina's om de tongpunt-r aan te brengen en in te oefenen. Het is een digitale bundel, die in pdf aangeleverd wordt.

€ 65.00

OverSTEM: ringmap met bundel + spelborden

OverSTEM is een werkbundel voor stemproblemen gericht op kinderen. De bundel bevat instructiebladen en oefenmateriaal voor allerlei methodes en leuke stevige spelborden om je therapie reuzeleuk te maken. Elk onderdeel is uitgewerkt van instructie tot generalisatie! De bundel bevat o.a. hoofdstukken over stemhygiëne, houding en spanning, ademhaling, technieken om een goed stemgeluid uit te lokken, steminzet, stembereik en verstaanbaarheid, communicatieve vaardigheden, woordenlijsten ... De map en de spelborden worden u toegestuurd van zodra ze beschikbaar zijn (vermoedelijk eind april). De aankoop van de fysieke map geeft OOK toegang tot de digitale bundel.

€ 110.00

Groepsabonnement

12 maanden toegang tot logopedia.be. 125 startcredits. 12 maanden toegang tot Therapedia, Pictopedia en Photopedia. Tot 5 gebruikers. Korting in de webshop en op workshops.

€ 110.00

Koper abonnement

12 maanden toegang tot logopedia.be. Een creditpakket bestaande uit 275 credits. 12 maanden toegang tot Therapedia, Pictopedia en Photopedia. Goed voor 1 gebruiker. Korting in de webshop en op workshops. Kans om als eerste in te schrijven.

€ 65.00

Maker abonnement

12 maanden toegang tot logopedia.be. 25 startcredits. 12 maanden toegang tot Therapedia, Pictopedia en Photopedia. Goed voor 1 gebruiker. Korting in de webshop en op workshops. Kans om als eerste in te schrijven.

€ 35.00

Pro abonnement

12 maanden toegang tot logopedia.be. Een creditpakket bestaande uit 275 credits. 12 maanden toegang tot Therapedia Pro, Pictopedia en Photopedia. Goed voor 1 gebruiker. Korting in de webshop en op workshops. Kans om als eerste in te schrijven.

€ 149.50

Pro groepsabonnement tot 5 users

Variabele prijs: 5 pers.: € 464,50 4 pers.: € 370,50, 3 pers.: € 279,50 12 maanden toegang tot logopedia.be. 275x aantal gebruikers startcredits. 12 maanden toegang tot Therapedia PRO, Pictopedia en Photopedia. Tot 5 gebruikers. Korting in de webshop en op workshops.

€ 279.50